Las Colinas Golf & Country Club op Leadingcourses.com


Vind Villa in Spanje leuk op

Las Colinas Beach Club

Op slechts een paar minuten afstand van Las Colinas Golf & Country Club, aan de kust bij La Glea Beach in Campoamor, is er direct aan het strand een besloten uitvalsbasis met uitzicht op zee: Las Colinas Beach Club (besloten).

Las Colinas beach club 4(Klik op deze foto voor de openingstijden van 2015)

Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de wereld en van de zon, het strand en de zee te genieten. Of het nu liggend is op een zonnebed naast de “endless pool”, of zittend op het dek van de cafe-bar onder prachtige palmbomen, met een idyllisch uitzicht over de Middellandse Zee. Las Colinas Beach Club beschikt verder over een privé parking, kleedkamers, een aparte poedelzwembad voor de kinderen. Die zijn dus ook van harte welkom.Veel ouders kiezen voor Las Colinas als bestemming om golf en de zorg voor de kinderen bij de beach club of het strand te combineren.


Het beste klimaat van Europa

Het zuidelijkste puntje van de Costa Blanca heeft een heel bijzonder klimaat. Door het bergachtige achterland wordt dit gebied beschut tegen de wind waardoor de temperaturen het gehele jaar aangenaam te noemen zijn. Er heerst een Mediterraan subtropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C. De zomers zijn warm en mild (28-32 °C) en winters zijn zacht. De zon schijnt gemiddeld 320 dagen per jaar. Aan het Zuidelijkste puntje van de Costa Blanca en de Costa Cálida treft je het beste en gezondste klimaat van Europa, wat wordt bevestigd door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO).

Februari is relatief de koudste maand van het gebied maar voor ons Nederlanders voelt het meer dan de lente. Alles in bloei, de landerijen staan vol met gewassen en de olijf- en amandelbomen dragen volop bloesem. Zelfs in het midden van de winter kan je hier heerlijk van de warme zon genieten! Het is dan ook een uitstekende plek voor overwinteraars.

Vlakbij Las Colinas Beach Club vindt u talrijke restaurants waaronder het met één Michelinster bekroonde restaurant ‘Casa Alfonso’. Maar ook op het resort zelf hoeft het u niet te ontbreken aan betaalbare culinaire hoogstandjes.

Andere beachclubs in de regio
Een lekker drankje, Spaanse tapas, een ontspannen muziekje, de Spaanse zon en af en toe even baden in de zee. Zowel aan de Middellandse zee als aan de Mar Menor zijn veel strandpaviljoens met uiteenlopende sferen te vinden. Anders dan soortgelijke accommodaties op bijvoorbeeld toeristische oorden Ibiza of Mallorca hoef je hier niet te schrikken van de prijzen.

 

Choose your languageHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar