Las Colinas Golf & Country Club op Leadingcourses.com


Vind Villa in Spanje leuk op

Hoe kunt u de villa in Spanje bereiken?

De exacte gegevens voor uw navigatiesysteem zijn:
Lat: 37.935152 North, Long: 0.793150 West
Las Colinas Golf & Country Club is uitstekend bereikbaar met de auto, trein en het vliegtuig.

Met de auto: Vanuit Alicante, 40 km. uiterlijk 3 kwartier: neem de AP-7 tol weg richting Cartagena, neem afslag 768 (Dehesa de Campoamor). Bovenaan de afrit gaat u op de rotonde rechtsaf de CV-941 op richting San Miguel de Salinas, na ca 6 km ziet u op de rotonde aan de linkerhand de indrukwekkende in gang van Las Colinas Golf & Country Club.• Vanuit Murcia, ca 40 km: Neem de A-30 tot aan de A-3319 daar neemt u de AP-7 tol weg. Take exit 768 (Dehesa de Campoamor). Neem vervolgens de CV-941 richting San Miguel de Salinas, na ca 6 km ziet u op de rotonde aan de linkerhand de indrukwekkende ingang van Las Colinas Golf & Country Club.

Ryan air Alicante

 

vliegt in ca 2 ½ uur naar de spiksplinternieuwe luchthaven van Alicante vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven (ook naar Murcia San Javier), Maastricht en Weeze met Transavia, Vueling of Ryan Air. De vanaf prijs per ticket retour bedraagt ca € 60,- per persoon en zijn dus relatief goedkoop.


Met de trein: Stap uit op station Balsicas, ca 30 km. vanaf Las Colinas. Hier kunt u gebruik maken van de Talgo/Altaria service. In de nabije toekomst zal er een hoge snelheidstrein gaan rijden op het treinstation in Elche, 20 km.

rhino_villa_in_spain-2


Autohuur: 
Indien u een auto wenst te huren dan raden wij “Rhino Car Hire” aan. Zij bieden goede online services en prijzen vanaf € 10,- per dag. Neem contact met ons op om een extra korting te krijgen op deze toch al scherpe tarieven.
U verblijft dus al super de luxe een week in een “exclusive line” villa op Las Colinas Golf & Country Club in Spanje voor een bedrag van circa € 250 euro per persoon inclusief vlucht en verblijf. Inclusief gratis gebruik van de Beach Club.
Choose your languageHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar