Las Colinas Golf & Country Club op Leadingcourses.com


Vind Villa in Spanje leuk op

Villa in Spanje op Las Colinas
Golf & Country Club

Luxe villa huren in Spanje? In Campoamor, ten zuiden van Alicante, is er een bijzonder luxe villa te huur. Het is een plaats die anders is dan waar ook ter wereld: Las Colinas Golf & Country Club.

Een 330 hectare metende vallei tussen de heuvels, vlakbij de zee, met een par 71 18-holes championship golfbaan. Een eco-vriendelijk gebied met een lage intensiteit woningbouw, die past in zijn omgeving. Een plek om te ontsnappen aan de waan van de dag en te genieten van 200.000 vierkante meter natuur en van landschappelijke wandelingen tussen de inheemse flora, waaronder de vele sinaasappel-, citroen- en pijnbomen.

Welkom op “Un mundo aparte”.

Welkom op “Las Colinas Golf & Country Club”.

Het resort is zeker niet alleen bedoeld voor een vakantie voor golfliefhebbers. Ook zonaanbidders, wandelaars, watersporters, natuurliefhebbers en culinaire gasten huren deze villa in Spanje.

Afgezien van de 18-holes championship golfbaan beschikt Las Colinas Golf & Country Club over tennis- en mini-tennisbanen, kinderspeelplaats, meerdere zwembaden, in de verschillende woongebieden, zomeractiviteitenprogramma voor kinderen, een fitness ruimte en een schitterende wandelroute door het gebied. De luxe front golf villa in Spanje beschikt over een privé jacuzzi met uitzicht over de golfbaan, privé plunge pool, satelliet televisie, airco 3 badkamers, Ipod dockingstation, Nespresso apparatuur. Kortom alle luxe die u zich maar kan wensen. Bovenal is de weekprijs van de villa alleszins betaalbaar.

Zoals eerder opgemerkt komen culinaire gasten voldoende aan hun trekken. De hele dag, van 8 uur tot 24 uur kunt u terecht in de restaurants van Las Colinas Golf & Country Club. In het clubhuis is UNIK CAFÉ gevestigd.’s Ochtends is er een keuze uit verschillende Spaanse en internationale ontbijtvarianten. De inrichting van het restaurant is het werk van Pepe Leal, een van de meest bekende Spaanse interieur ontwerpers. UNIK CAFÉ beschikt over riante terrassen met uitzicht over het meer van hole 18 van de golfbaan van Las Colinas. Kortom UNIK CAFÉ biedt lekker eten, met passie bereid en voldoet aan de brede wensen van een internationaal publiek.

Rond lunch- en borreltijd is UNIK CAFÉ de plek voor klassieke mediterrane tapas, een grote selectie van salades, sandwiches, maar ook hamburgers. In de avonduren kunt er terecht voor uitstekend rijst-, pasta-, vis- en vleesgerechten. De keuken is puur en door middel van het toevoegen van een vleugje alternatieve ingrediënten van topkwaliteit, worden klassieke gerechten van een evenwichtige creativiteit.

 

Ook Enso Sushi heeft zijn deuren geopend op Las Colinas Golf & Country Club. Enso Sushi is een bewezen concept met restaurants die zijn gevestigd in Los Belones en Murcia. Geniet van Enso Sushi tijdens uw verblijf in deze luxe privé villa in Spanje.

Choose your languageHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar