Las Colinas Golf & Country Club op Leadingcourses.com


Vind Villa in Spanje leuk op

Golfen in Spanje op
Las Colinas Golf en Country Club

Golf in Spanje is iets bijzonders, vooral op de baan van Las Colinas Golf & Country Club. Deze golfbaan strekt zich uit over de vallei tussen de heuvels, past zich aan de ongebruikelijke ligging van het land aan en past daarmee op een natuurlijke wijze in het landschap. De breedte van de fairways, de vormgeving van haar uitgebreide glooiende greens en de talrijke tees op elke hole geven grote veelzijdigheid. De baan is geschikt voor professionele competities. Hoewel de omgeving en uitstraling misschien anders doet vermoeden, biedt Las Colinas iedere speler een aangenaam, leuk en bovenal betaalbaar spel op een baan van top-kwaliteit.

De golfbaan staat in de top 5 (klik voor het artikel) van de meest veel belovende banen van wereld en de verkeerd in een uitstekende conditie. In december 2011 zal hier een kwalificatie toernooi worden gespeeld voor de “European Golf Tour”. Met recht kan worden gezegd dat de golfbaan behoort tot de beste van het Middellandse Zeegebied (klik voor het artikel)  zo niet van de wereld.

Het verblijf op Las Colinas Golf & Country Club in een “exclusive line” luxe villa betreft een aanbod voor de ‘happy few’ vanwege de hoge kwaliteit van de omgeving, de exclusieve en besloten beach club en een van de beste golfbanen van (tenminste) Spanje. Desondanks zijn de huurprijzen betaalbaar. We willen uiteindelijk dat zo veel mogelijk mensen naar Las Colinas kunnen komen om te genieten van “a World apart”! Speel dus golf in Spanje, het een prachtige ervaring.

Choose your languageHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar